Brownie cake cu ghimbir și nuci

Acest cake cu ghimbir și nuci, este după părerea mea una din cele mai bune prăjituri de casă. E parfumată și extrem de delicioasă!

separator

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

Pentru blat:

  • Alune – 180 gr.
  • Nuci decojite – 180 gr.
  • Boabe de cacao decojite – 140 gr.
  • Pastă de nucă de cocos – 60 gr.
  • Rădăcină de ghimbir – 60 gr.
  • Vanilină – 1 gr.
  • Curmale – 325 gr.
  • sare

Pentru cremă:

  • Cacao – 20 gr.
  • Pulpă de avocado – 180 gr.
  • Rădăcină de ghimbir – 10 gr.
  • Sirop de anghinare – 100 gr.

Cum îl prepari:

Se înmoaie nucile în apă la temperatura camerei peste noapte. Apa trebuie să acopere complet nucile. Dimineața, scurgeți apa, dar lăsați-o – poate fi necesară să obțineti consistența dorită a prăjiturii. Cu un blender amestecați toate ingredientele necesare pentru blat. Separat, se macină într-un amestec de ingredientele pentru cremă. Dați prăjiturii forma dorită și ungeți-o cu cremă. Înainte de servire desertul pot fi decorat cu fructe de pădure sau nuci.

Să aveți poftă!

alte Articole interesante