Fileu de pui cu sos ”Fetta” și orez de iasomie

Ingrediente:

  • Fileu de pui-180 gr
  • Brânză ”Fetta”-80 gr
  • Ardei gras-30 gr
  • Ciuperci- 80 gr
  • Unt-40 gr
  • Frișcă 20%-50 gr
  • Orez-130 gr
  • O ceapă mică
  • Ulei – o lingură
  • Oregano , sare și piper după gust

 

Din fileu de pui marinat din timp,  se face un buzunar care se umple cu felii de ardei gras și brânză ”Fetta”, jumătate din conținutul pregătit.  Fileul umplut se coace timp de 20 min la temperatura de 180 grade.


Se taie ceapa și ciupercile. După care se călesc cu unt. În acest amestec se adaugă brînza Fetta și ardeiul gras ramas. Peste conținut se toarnă frișca și oregano după  gust. Totul se amestecă foarte bine și se lasă la foc mic până se îngroașă.

Ca și garnitură se alege orezul de iasomie –  care se fierbe 20 de minute. La final adăugăm unt.

alte Articole interesante