Nata Albot găteşte cea mai apetisantă supă cu perişoare

Este o rețetă pe care am împrumutat-o din cartea Natei, „Moldova din bucătăria mamei mele”. Apropo, lucrarea, care ne poate aduce în data de 28 mai un premiu internațional la „Gourmand World Cookbook Awards”, un festival, cu participarea a 57 de țări, care va avea loc în China.

separator

Nata Albot găteşte cea mai apetisantă supă cu perişoare

Răsfoim cartea cu rețete ca să stârnim poftele de mâncare gătită ca acasă. Am ales să gătim supă cu perișoare. Cu atât mai mult că partenerii rubricii, S.A Floreni, ne-au asigurat cu porția de tocătură de pui.

Lumea e preocupată de gătitul sănătos. Alegeți acest produs de bună calitate, care să aibă un conținut de proteine cuprins între 18-22%. Vezi rețeta supei cu perişoare mai jos:

Partenerii noștri
alte Articole interesante