Pește alb cu sos de roșii

Prepară rapid o cină delicioasă, sațioasă și sănătoasă. Cu siguranță va fi pe placul tuturor membrilor familiei.

separator

peste-cu-sos-tomat-990x660

Ingrediente:

  • 500 ml piure de roșii/ pastă de tomate
  • 1 ceapă roșie, fin feliată
  • 1 lingură ulei măsline
  • 400 g fileu pește alb
  • 8 roșii medii, tăiate în jumătate
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • coaja de la 1 lămâie

Modalitate de preparare: 

  1. Sotați ceapa în ulei de măsline la foc mediu timp de 1 minut.
  2. Adăugați piureul de tomate și roșiile. Fierbeți la foc mic timp de 3 minute.
  3. Asezonați cu  puțină sare și piper.
  4. Puneți peștele peste amestecul din tigaie.
  5. Acoperiți cu un capac și fierbeți timp de aproximativ 12 – 15 minute.
  6. Adăugați pătrunjelul, usturoiul și coaja de lămâie înainte de servire.

sursa: ecuisine.ro

alte Articole interesante

Alte Articole interesante