Piept de pui umplut cu ciuperci

Te duci de dragă dimineață la serviciu, nu reușești să mănânci pe parcursul zilei și îți dă târcoale un singur gând: Ce să mănânc la cină? Noi îți recomandăm o rețetă foarte gustoasă și ușor de preparat.

separator

Ingrediente:

-400 g de piept de pui;

-sare și piper după gust;

-10 g de cașcaval;

-o bucată de ceapă;

-200 g ciuperci;

-o bucată de ardei kapia;

-pătrunjel;

-ouă;

-pesmeți;

-fulgi de porumb.

Mod de preparare:

Bate pieptul de pui, apoi presară-l cu piper negru și cașcaval ras.

În tigaie, călește un pic ceapa tăiată mărunt, după care adaugă ciupercile și amestecă. Adaugă ardeiul kapia tăiat și pătrujelul peste umplutura din tigaie.

Apoi, adaugă câte două linguri de umplutură pe fiecare felie de piept,  presărat din timp cu piper negru și cașcaval.

Înfășură umplutura din felia de piept, după care treci bucățile de carne obținute prin bolul cu ouă bătute, prin bolul cu pesmeți mărunțiti, iarăși reveniți la bolul cu ouă și la final prin bolul cu fulgi de porumb.

Pune bucățile de carne obținute în cuptor, lăsați-le timp de 45 de minute la temperatura de 200 grade Celsius.

Poftă Bună!

 


alte Articole interesante