Prăjitura Negresa, o rețetă simplă, ieftină și ușor de preparat. Merită să o încerci și tu!

În Ajun de Crăciun, am invitat în studioul nostru o gospodină care face minuni în bucătărie, ca să ne dezvăluie rețeta prăjiturii Negresa. Ana Ursu, împreună cu fiica ei, Camelia, ne-au preparat  din ingrediente simple cea mai pufoasă și gustoasă prăjitură. Merită să o încerci și tu!

separator

Negresa este o rețetă de prăjitură cu ciocolată absolut delicioasă și deloc greu de preparat. Adorată de cei mici și apreciată de cei maturi, o poți prepara cu încredere pentru masa de Crăciun.

Ai nevoie de câteva ingrediente:

  • 2 ouă
  • 200 gr. de zahăr
  • 1 pliculeț de zahăr vanilat
  • 100 gr. de ulei
  • 200 gr. de făină de grâu
  • 200 ml de lapte
  • 4 linguri de cacao
  • 1 lingură de bicarbonat de sodiu
  • 3 linguri de gem

Pentru glazură:


  • 200 gr. de ciocolată
  • 50 ml de lapte

Vezi cum se prepară prăjitura Negresa în video de mai jos:

loading...
Partenerii noștri
  • Foto: Floris
    Adresa: str. 31 August , 6 or.Balti Tel.: +373-231-80280/ 069-115-779
alte Articole interesante