Foto: Pui suculent cu legume la cuptor de la nutriționista Galina Tomaș

Pui suculent cu legume la cuptor de la nutriționista Galina Tomaș

Toată lumea e preocupată de felul cum putem pregăti cât mai sănătos și fără grăsimi carnea de găină. Pe lângă pregătirea ei corectă, trebuie să știm cu ce alimente o putem combina. Nutriționista Galina Tomaș ne aduce astăzi cea mai apetisantă și sănătoasă rețetă. Și pentru că e nevoie de carnea de bună calitate, care să aibă un conținut de proteine cuprins între 18-22%, a ales pentru prepararea ei o găină proaspătă de la producătorul autohton: ”Floreni” SA.

separator

pui

Pentru preparare aveți nevoie de:

  • 1 găină
  • 2 ardei grași
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 broccoli
  • 1 lămâie
  • o linguriță de sare
  • o linguriță de boia roșie
  • piper
  • ulei de măsline
  • vin alb

Vezi în video de mai jos cum se prepară corect carnea de pui.


Partenerii noștri
alte Articole interesante