Top reţete de vedete

Anul trecut am testat mai multe vedete cum se descurcă la gătit. Și nu unul obișnuit, dar unul sănătos.  Îndrumate de Galina Tomaș, vedetele de acasă au învățat să calculeze caloriile din bucate și să renunțe la unele ingrediente care îngrașă.

Surorile Osoianu ne-au arătat cum se fac Plăcinte ca la Horeşti  şi Cighirul în prapur  – o alternativă a clasicului drob de miel. Aceste bucatele îţi lasă gura apă, dar nu se mănâncă la aceeași masă.

surori
ceghir osoianu placinte

Vezi reţele surorilor Osoianu aici. Află cum poţi să mănânci aceste bucate tradiţionale fără ca să adaugi kilograme în plus.

O reţetă mai sofisticată ne-a propus Adriana Ochişanu care ne-a stârnit curiozitatea cu o porție de Creveţi cu rucola şi mozzarella. Iar concurenta ei a fost Irina Bivol care a gătit Salată de pui cu ţelină şi măr.

adriana ochisanu
62 adriana

Vezi cum s-au descurcat cele două interprete nu la cântat, ci la gătit aici.

Şi dacă surorile Osoianu au gătit cântând, atunci Kătălina Rusu a gătit plângând, iar Igor Sîrbu i-a şters lacrimile. Cei doi interpreţi s-au aliat şi au reuşit să pregătească Pui cu ananas, Igor a venit cu puiul, iar Kătălina cu ananasul. Adversarul lor însă a învins.  Ina Sîrbu, sora lui Igor, a ţinut cont de calorii şi a ne-a oferit un Ghiveci de legume, sănătos şi aromat.

Снимок
inaghiveci din legumepui cu ananas

Vezi reţetele aici.

Am avut parte de o Salată vegetariană de la Dara, care a concurat cu producătoarea ei, Alla Donţu. Aceasta a pregătit Cifteluţe de pui, mai calorice, dar gustoase.

dara

alla dara1

Vezi reţetele aici.

Notarul Viorica Nagacevschi şi nutriţionista Tamara Şchiopu ne-au învăţat cum să pregătim o Supă de dovleac şi Sarmale în dovleac, iar Getu Burlacu a fost cea care a testat prima bucatele aromate şi sănătoase. Vezi cât de apetisant și sănătos poate fi dovleacul  în rețete ușor de gătit acasă, aici.

bostan

bostan1 bostan2 bostan4

Dacă eşti în căutarea unui desert care să nu-ţi facă rău siluetei, încearcă  Ruladă de căpşuni de la Tania Cerga şi Cheesecake cu fructe de la Corina Manole, prietena sa. Vezi reţetele aici.  

cerga-1
cergacerga1

Cum s-au descurcat băieții de la Brio Sonores cu un Tiramisu și o Salată de fructe scăldate în șampanie află din acest video.

brio2
brio brio1

Dacă ţi-am stârnit poftele, n-ai decât să le încerci pe toate. Înainte de a gusta din aceste rețete, însă vezi ce sfaturi de alimentație echilibrată îți oferă de Galina Tomaș, magistru în sănătate publică.

alte Articole interesante