Foto: Un pui regesc, gătit de bucătarul Marian Danu

Un pui regesc, gătit de bucătarul Marian Danu

Gospodinele sunt în febra pregătirilor Pascale. Fiecare dintre ele vrea să bucure membrii familiei cu bucate alese, apetisante, frumos aranjate în farfurie și, evident, sănătoase. În Studioul Gastronomic ” Lo Chef”, bucătarul Marian Danu vrăjeşte la o super rețetă.

separator

Puiul pe care l-a ales bucătarul este marcă ”Floreni”, cel mai mare producător autohton de carne! Iar noi am mizat pe carne de bună calitate, care să aibă un conținut de proteine cuprins între 18-22%.

marian marian3

Un moment important este că, dintr-un produs care nu costă scump, poți prepara bucate regești.

Puiul a fost gătit la cuptor cu o garnitură ușoară, pe bază de praz, care nu ne va suprasolicita stomacurile.


Ingrediente: Piept de pui cu aripioară, 1 praz (200 gr). bacon, piper roșu, sos de soia sau cremă balsamică, rozmarin, sare și piper după gust. Vezi secretele bucătarului în acest video!

Partenerii noștri
alte Articole interesante