Trei alimente nelipsite din alimentația interpretei Irina Loghin

La ai săi 78 de ani, Irina Loghin arată fenomenal. Interpreta muzicii populare românești urmează o dietă bazată pe alimente verzi, despre care spune că sunt secretul pentru a arăta impecabil la orice vârstă.

separator
„Am fost acum în Spania, şi la masă m-am dus şi mi-am umplut trei castroane cu ierburi: unul cu salată, unul cu rucola şi unul cu spanac. Le-am mâncat pe toate. De peste 40 de ani mănânc numai salate. Peşte mănânc foarte mult. Îmi plac legumele foarte mult. Îmi place cartoful sub orice formă.”, a declarat Irina Loghin.

Astfel, salata verde, rucola și spanacul sunt alimentele de bază pentru cântăreața de muzică populară din România.  De asemenea, de aproape 30 de ani, aceasta nu mai mănâncă carne. Decizia a venit după o traumă din tinerețe, când a asistat la sacrificarea unui miel. De atunci este vegetariană.

”Cu carnea sunt prietenă mai puțin, chiar deloc. E mai sănătos. Consum foarte mult pește, mai ales conserve de ton când sunt la drum. Conserve în suc propriu sau cele in ulei, care sunt mai gustoase. Mănânc în fiecare zi fructe de tot felul, iar cruditățile nu-mi lipsesc de pe masă.”, a  mai declarat interpreta.

În plus, cântăreața obișnuiește, să mănânce produse preparate de ea.

”Mustul cu hrean are un gust extraordinar și se prepară așa: peste mustul obținut din struguri, căpșunica se numește soiul, am pus hrean dat prin blender, circa 250 de grame, la o damigeană de 25 de litri.”

Sursa

alte Articole interesante

Alte Articole interesante