Trei tipuri de smoothie pentru perioada rece a anului marca Valerie’s Food

Aceste trei tipuri de smoothie vă vor îmbogăți sistemul imunitar cu diferite tipuri de vitamine și minerale. La sigur, veți avea mai multă energie și senzația de foame va dispărea când veți prepara băuturile recomadate de bloggerița Valeria Țurcan.

separator

INGREDIENTELE:

SMOOTHIE CU HURMA ȘI FULGI DE OVĂZ

  • 1 fruct kaki (de mărime medie)
  • 250 gr. – iaurt natural
  • 1/3 linguriță – scorțișoară
  • 2 linguri – fulgi de ovăz
  • 1 linguriță – miere

SMOOTHIE CU GRAPEFRUIT ȘI MORCOV

  • 1 grapefruit (de dimensiuni medii)
  • 1 morcov (circa 100-150)
  • 1 cm. – ghimbir proaspăt (curățat de coajă)
  • ½ banană
  • 250 ml. – apă

SMOOTHIE VERDE

  • ½ legătură – Spanac
  • 1 Măr verde (de dimensiuni mici)
  • 1 Tulpină de țelină
  • ½ Banană
  • 250 ml.– apă

MOD DE PREPARARE:

    1. Primul Smoothie – pune în bolul unui blender hurma tăiată felii, iaurt natural, miere, fulgi de ovăz și scorțișoară, acoperă cu capac și mixează totul împreună până primești o băutură fină.
    2. Al doilea Smoothie – pune în bolul unui blender grapefruit și morcov tăiat felii, jumătate de banană pentru cremozitate, ghimbir proapăt și toarnă deasupra apă, acoperă cu capac și mixează totul împreună până se mărunțesc toate ingredientele.
    3. Al treilea Smoothie – pune în bolul unui blender spanac, un măr tăiat felii, tulpină de țelină tăiată bucăți, o jumătate de banană pentru cremozitate și toarnă deasupra apă. Acoperă cu capac și mixează totul împreună până primești o băutură fină.
    4. Servește cu plăcere!

alte Articole interesante

Alte Articole interesante