Un desert de post fără făină, fără zahăr și fără coacere

Acest desert este ideal pentru familiile cu copii, pentru care mâncarea sănătoasă este foarte importantă. Rețeta este simplă și conține doar fructe și ingrediente vegetale, fără grăsimi saturate și calorii goale.

separator

Prăjitura nu conție zahăr, dar este suficient de dulce și aromată, datorită produselor folosite. Astfel de deserturi sunt binevenite, mai ales în perioada de post, când avem nevoie de alimente hrănitoare și neprocesate.

Ingrediente pentru primul strat:

  • o cană de nucă de cocos
  • 2 linguri de miere
  • o banană
  • un pliculeț de vanilie

Ingrediente pentru al doilea strat:

  • un avocado
  • o banană
  • 2 lingurițe de cacao
  • un cub de unt de cacao
  • o lingură de miere

Modul de preparare:

Pentru primul strat, pune toate ingredientele într-un blender și mixează până la omogenizare. Pune compoziția obținută în forme rotunde sau pătrate și nivelează pentru a obține o suprafață uniformă. Și cu ingredientele pentru al doilea strat procedează la fel, iar compoziția obținută, așeaz-o peste primul strat și niveleaz-o. Untul de cacao trebuie topit înainte, pe baia de aburi, pentru a se mixa ușor cu celelalte componente. Acesta se poate cumpăra de la orice magazin naturist. Are un gust intens de ciocolată și întărește compoziția în care este adăugat. Poți turna deasupra o glazură obținută din ulei de cocos topit, miere și pudră de cacao sau pudră de roșcove.

Poftă bună!!!

Sursa

alte Articole interesante

Alte Articole interesante