Andra și Enrique Iglesias au lansat un videoclip împreună. Video!

Andra împlineşte astăzi 32 de ani, dar şi 10 ani de când s-a căsătorit cu Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii „La Măruţă”, de la Pro TV. Jurata de la „Vocea României” şi „Românii au talent” (PRO TV) şi soţul ei, Cătălin Măruţă, vor avea parte de un 23 august emoţionant, căci vor sărbători evenimente importante, atât de familie, cât şi pe plan profesional.

separator

Andra a cântat în duet cu Enrique Iglesias, videoclipul urmând a fi lansat chiar azi, de ziua solistei.

,,Andra a lucrat cu Enrique Iglesias pentru piesa «Nos Faimos Lejos» în colaborare cu Descember şi El Micha! Descember e cel care a compus – «Bailando» şi «Subeme la radio» hit-urile lui Enrique. Noi voiam să anunţăm mâine, dar Enrique a postat pe pagina lui de Facebook un teaser cu Andra”, a povestit Cătălin Măruţă ieri, tocmai din vacanța în Spania.

Ieri, Andra a scris şi ea pe profilul ei despre videoclip. „Aş fi vrut să păstrez surpriza până mâine, dar Enrique Iglesias m-a dat de gol, aşa că aţi aflat deja despre ce e vorba. Mâine, de ziua mea, e lansarea, aşa că de abia aştept să vedem ce părere aveţi şi cum vi se pare!!! Descemer Bueno, El Micha”. Mâine, adică azi, toata lumea ascultă versiunea în română a piesei Nos Fuimos Lejos!!!”, a scris Andra.

alte Articole interesante