Andra părăsește fotoliul de jurat al concursului ,,Vocea României”. Cine intră în echipă, în noul sezon?

Horia Brenciu revine la Vocea României după cinci ani. Artistul va intra în echipa antrenorilor în locul Andrei, în al noulea sezon al emisiunii. Iar moldoveanca Irina Rimes va apărea înconjurată de trei bărbați, la pupitrul juraților!

separator

„Horia, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019”, a anunțat Pro TV pe pagina oficială a emisiunii.

„Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu, conform sursei citate.

Horia Brenciu a părăsit emisiunea „Vocea României” în 2014. Atunci, rolul său a fost luat de Tudor Chirilă, scrie libertatea.ro.

alte Articole interesante