Andreea Balan a dezvăluit motivul pentru care și-a alăptat fetița doar o lună

După ce a fost criticată că și-a alăptat fetița doar o lună pentru a se întoarce pe scenă, Andreea Balan a venit cu lămuriri în privința acestui aspect din viața sa.

separator

„Am ales sa alaptez fix o luna pentru ca apoi sa pot merge la emisiuni relaxata (in juriu la „Te cunosc de undeva” am revenit la 2 saptamani pentru ca asa era in contract) si la concerte, fara sa ma mulg prin bai. De ce sa mergi la concerte aşa repede?! Iar o intrebare stupida pusa de prea multi oameni. Nu e deloc repede – se merge la concerte dupa o pauza de 4, 5 luni, ca luam in calcul si pauza de dinainte de nastere. O pauza de 4,5 luni, in care iesi din sistem si in care nu exista niciun castig financiar si se traieste strict din economii, dar facturile nu se opresc in aceste luni.

Totodata, daca stai prea mult acasa, adio echipa (band, dansatori, colaboratori) deoarece e firesc sa isi gaseasca alte joburi, nu sa te astepte pe tine sa iti cresti copiii. Dar na, pentru unii oameni decat sa isi puna creierul la contributie, e mai simplu sa ma judece pe mine si pe alte artiste care s-au reintors rapid pe scena. Si a te intoarce pe scena nu inseamna ca pleci de acasa si lasi bebelusul de izbeliste, inseamna ca pleci cateva ore si te intorci acasa chiar in aceeasi zi si faci asta de cateva ori pe luna la inceput, nu prea des,” a comentat Andreei Balan.

Interpreta va deveni mamică pentru a doua oară în luna februarie. Ea și soțul său, actorul George Burcea, vor mai avea o fetiță, potrivit ele.ro.

alte Articole interesante