Andreea Bănică poartă rochia mamei sale, pe care a pierdut-o când avea doar 23 de ani

E mereu pozitivă și cu zâmbetul pe buze, însă artista a trecut prin clipe grele fiind adolescentă. Tatăl Andreei Bănică s-a stins când ea avea 21 de ani, iată mama ei a murit doi ani mai târziu, de cancer esofagian.

separator

Rămasă singură atât de tânără, vedeta s-a atașat de orice amintire lăsată de părinți. O rochie de-a mamei sale există și acum în șifonierul ei și îi e mai dragă decât orice haină de firmă.„Se rupe, dar eu tot o port”

„A trebuie să trec prin acea perioadă ca să apreciez ce am acum. Îmi aduc aminte că nu aveam haine să mă îmbrac frumos la școală, mai ales atunci când ni s-a spus că se renunță la uniformă. Uau, am fost atât de încântată! Aveam niște malete, făcusem rost de blugi, aveam o prietenă care îmi împrumuta haine, tăiam rochiile mamei ca să le fac să îmi vină mie scurte și tot așa…”, a dezvăluit artista pentru libertatea.ro.

Una dintre rochiile purtate de mama ei, scurtată și transformată de vedetă în adolescență, se regăsește și astăzi în dulapul Andreei:

“Am și acum o rochie de-a mamei pe care am tăiat-o atunci, se rupe, dar eu tot o port vara, pentru că e amintire”.

Nu dă hainele care nu mai sunt la modă. Lipsurile din copilărie au învățat-o să fie cumpătată. Azi, deși cheltuiește pe haine și încălțări de firmă, are grijă să nu risipească prea mulți bani și nu renunță la lucruri când nu mai sunt în trend, ci așteaptă să revină moda:

“Am învățat de-a lungul timpului să nu dau toate hainele, pentru că pot să le reintroduc în outfiturile mele, moda se întoarce, iată, acum ne putem îmbrăca iar ca în anii ʼ80, după aceea vom purta haine din anii ʼ90, e foarte mișto, și atunci apelez la dressingul meu”, a precizat Andreea.

alte Articole interesante