Andreea Ibacka: ,,Cam de vreo trei săptămâni se simt mişcările, ca nişte fluturi în stomac”

Andreea Ibacka, soția cunoscutului prezentator TV din România Cabral, este însărcinată în 4 luni jumătate. După ce în urmă cu câteva zile a dat marea veste, iubita lui Cabral a apărut în emisiunea Adelei Popescu, ,,Vorbește lumea”, de la Pro TV. Cele două graviduțe, căci și Adela este în așteptarea unui bebeluș, s-au întreținut în platoul emisiunii.

separator

Iubita lui Cabral și-a afișat burtica de însărcinată și a dezvăluit mai multe detalii despre fericirea din cuplu:

„Mi-aş dori foarte tare să nasc natural. Mai am încă jumătate de sarcină. Termenul este undeva la sfârşit de noiembrie şi abia spre final se poate pronunţa foarte clar. (…) Cred că vom fi foarte perfecţionişti şi obsedaţi să facem totul cu mâna noastră. Cabral are deja experienţa asta şi cumva pun bază pe el. L-am văzut trecând deja prin nişte etape, îmi dă încredere că aşa va face şi cu bebeluşul. Cam de vreo trei săptămâni se simt mişcările, ca nişte fluturi în stomac”, a declarat Andreea Ibacka.

„Am fost foarte foarte bucuroşi. Orice femeie simte, sunt nişte semnale. Se umflă una, te ma doare alta, te mai înţeapă cealaltă. Am făcut testul fără să îl anunţ, a fost o bucurie enormă. Ni l-am dorit. Vara asta nu plecăm în niciun concediu. Nu am avut niciun fel de problemă, nu am avut greţuri, nu mi-a fost rău, am mâncat puţin mai mult în primele trei luni. Am patru luni jumate de sarcină. Soţul meu a fost primul care a aflat. Am anunţat părinţii, fraţii, bunicii”, a povestit viitoarea mămică.

Până acum, Andreea Ibacka s-a îngrășat doar cinci kilograme. Soția lui Cabral deocamdată nu a renunțat nici la tocuri, chiar dacă este însărcinată.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante