Andreea Ibacka se pregătește pentru naștere

Andreea Ibacka se pregătește să devină mamă. Soția prezentatorului TV Cabral se află în al treilea trimestru de sarcină, iar până la venirea pe lume a bebelușului au mai rămas zile numărate.

separator
Andreea Ibacka își bucură fanii de pe Instagram cu noutăți despre sarcină. Aceasta a postat o fotografie, fiind îmbrăcată într-o cămașă-rochiță, foarte transparentă și scurtă, care scoate la iveală burtica rotundă.

„Ultimele zile 2 în 1”, a scris soția lui Cabral Ibacka, în dreptul fotografiei.

Invitat într-o emisiune de televiziune, Cabral a povestit totul despre sarcina Andreei Ibacka, dar și despre cum stau cu pregătirile, pe ultima sută de metri din sarcină.

„Este efectiv perfectă, nu are nevoie de nimic, niciodată. Ies eu de nebun, la 2 noaptea să îi iau ceva. Ea doar se uită așa la mine, cu ochii de căprioară. La început mai ziceam așa, că nu cred că mănâncă nimic până la 6 luni, iar ea zicea: eu cred că mănâncă, dacă mai vrei viață în casa asta.

Dacă ești imbecil, iei doar un ecler, dar dacă ești deștept, pui roți și iei tot raftul. Eu nu sunt pofticios, eu sunt mâncău, eu mănânc de poftă. Prin casă am schimbat una, alta, mai avem de lucru. În două săptămâni ar trebui să fim gata. Oricum, bani nu mai avem demult…bine, muncitorii încă nu știu.
Sunt implicat în tot ceea ce mă privește. Eu spăl, eu schimb, eu fac băița. Am experiență de 16 ani. Pentru moment, stăm cuminței, pentru că avem un copil de crescut, dar vom începe să mișunăm, de la câteva luni încolo” a povesti Cabral, într-o emisiune de televiziune.

alte Articole interesante