Andreea Marin a vorbit despre eforturile pe care le-a făcut pentru a rămâne însărcinată

Andreea Marin a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 33 de ani. Pe vremea când era însărcinată cu Violeta,  singurul ei copil din mariajul cu artistul Ștefan Bănică Jr., vedeta nu a ezitat să pozeze în pictoriale și să-şi arate burtica de gravidă.

separator

La 10 ani distanță, Andreea Marin trăiește o relaţie frumoasă de iubire cu Andrei Brâncoveanu, consulul României în Libia. Vedeta în vârstă de 43 de ani, a afirmat recent că nu exclude posibilitatea de a mai avea un copil.

„Cred că orice femeie ar trebui să se gândească aşa. Mai ales că acum, vârsta nu mai este un impediment. Femei la 40 de ani şi 50 aduc pe lume copii sănătoşi. Nu văd de ce să gândeşti într-un mod în care să afecteze devenirea negativistă. Da, sunt deschisă la asta, sigur că da”, mărturisea Andreea Marin într-o recentă emisiune de televiziune.
„Îmi doream atât de mult să devin mamă, dar nenorocul a două sarcini extrauterine mi-a spulberat speranţele. Medicii mi-au spus apoi că m-am recuperat în timp şi că pot deveni mamă, dacă scap de stresul zilnic ce nu-mi lasă corpul să se relaxeze. În sfârşit, pur şi simplu, mi-am lăsat mintea şi sufletul în mâinile lui Dumnezeu şi mi-am zis că, dacă El o să vrea o să se întâmple, dacă nu, nu”, a mărturisit Andreea Marin.

Deşi este o persoană discretă în ceea ce priveşte viaţa ei personală, Andreea Marin a povestit detalii despre sarcina ei.

,,Eram dispusă, şi nu văd nici o ruşine în acest lucru, să apelez la fertilizare in vitro. Mă interesasem ce înseamnă asta. Îmi dădea speranţă această metodă a modernităţii. Îmi spusesem că, peste câteva luni, cand o să intru în vacanţă, asta o să şi fac. Ca prin minune, s-a întâmplat să rămân însărcinată tocmai pentru că îmi luasem gândul. Aceasta a fost o mare surpriză”.

alte Articole interesante