Angelina Jolie va deveni din nou mamă

Angelina Jolie luptă emoțional cu separarea de fiul ei cel mai mare, Maddox, care a plecat în Coreea de Sud pentru a studia la universitate. Pentru a umple golul, actrița a decis să mai înfieze un copil, scrie Radar Online.

separator
Angelina Jolie plânge în mod constant pentru Maddox, au spus surse apropiate familiei. Angie, literalmente, nu găsește loc pentru frustrare. „Maddox este fiul ei cel mare, pe care l-a adoptat la o vârstă fragedă. După separarea de el, a realizat că are nevoie urgentă de a scăpa de rutină”.

„A vrut să umple golul din inimă. Angelina va adopta un alt copil. Ea caută un copil potrivit în Orientul Mijlociu”, a spus sursa pentru publicația menționată.

Conform unor rapoarte, toate problemele birocratice ar trebui finalizate înainte de sfârșitul acestui an „Mulțumită contactelor ONU, Angie are deja mai multe opțiuni, dar păstrează totul în secret. Se gândește”, a concluzionat sursa.

Reamintim că la sfârșitul lunii august, Maddox Jolie-Pitt, în vârstă de 18 ani, a părăsit Statele Unite pentru a-și începe studiile la una dintre universitățile de prestigiu din Seul. Actrița și-a dus personal fiul la o universitate din Coreea, unde a decis să studieze ca bioinginer. După cum a recunoscut actrița în interviul ei, a suferit foarte tare după separarea de fiul ei.

Angelina a început să plângă în fața viitorilor colegi de clasă din Maddox, când era cu el la universitate. Apoi a continuat-o la aeroport. Pe lângă fiul cel mai mare, actrița mai are cinci copii, 3 biologici și doi înfiați.

alte Articole interesante