Antos Cosmetică Naturală a dat startul celei de-a treia ediții a concursului ,,Miss Naturalețe”!

Compania Antos a dat startul celei de-a treia ediții a concursului Miss Naturalețe! Campania se adresează tuturor doamnelor şi doamnişoarelor, care știu că merită să își etaleze frumusețea dăruită de mama-natură. În această ediție, organizatorul evenimentului pregătește și mai multe surprize frumoase pentru participantele și invitatele concursului.

separator

Antos Cosmetică Naturală va organiza un eveniment grandios, cu ocazia concursului Miss Naturalețe.

Cum puteți participa în concurs?

Căutați o poză cu voi, naturale și nemachiate, apoi citiți condițiile concursului, care apropo, nu s-au schimbat și nu există careva restricții legate de vârstă sau de locația din poză.

Campania se desfăşoară în perioada 15.06.2018 – 27.07.2018.

Începând cu 15.06.2018 și până pe 30.06.2018, toate doritoarele de a participa în campanie vor expedia o poză reprezentativă în care apar nemachiate, naturale, la adresa de e-mail info@antos.md, aceasta fiind însoţită şi de datele personale ale participantelor (nume/prenume/număr de contact/e-mail), iar din 1.07.2018 – 22.07.2018 participantele şi toţi vizitatorii site-ului vor fi îndemnaţi să voteze şi să adune cât mai multe voturi, paralel continuând şi înregistrarea.

Votingul online va dura până pe data de 22.07.2018, iar în finală vor fi selectate 13 participante, care vor acumula cel mai mare număr de voturi.

Compania Antos, la data de 25.07.2018, va anunţa cine sunt cele 13 finaliste din cadrul votingului online, iar la data de 27.07.2018 va avea loc marele şi mult aşteptatul eveniment unde juriul va decide cine dintre finaliste merită titlul de Miss Naturaleţe.

Unica.md este partener media al concursului ,,Miss Naturalețe”, lansat de către compania Antos Cosmetică Naturală!

Organizatorul evenimentului anunță că toate câștigătoarele concursului se vor alege cu seturi de cosmetică de la “Antos”. Iar finalista va primi o vacanţă de 7 zile pentru 2 persoane în Italia, produse de la “Antos” – pentru un an, o sesiune foto în revista Unica .md și Fashion VIP și un abonament la sală.

Află toate detaliile concursului pe pagina antos.md

Succese!

alte Articole interesante