Atât de emoționant! Vezi cum s-a despărțit Andreea Bănică de bona copiilor săi

Andreea Bănică a rămas fără bona copiilor săi. Luna a fost mâna ei dreaptă, dar acum pleacă. Artista și-a luat la revedere de la bona copiilor săi într-un mod atât de frumos și emoționant. Mai rar ai parte de așa ceva!

separator
Andreea are un program încărcat şi, de când a devenit mamă, a avut nevoie de ajutor. Artista a rămas fără mamă cu mulţi ani în urmă. Aşadar, copiii ei nu s-au putut baza pe sprijinul bunicii. Mama lor a considerat că are nevoie de o bonă pentru a o ajuta cu micuţii, pentru a face o parte din treburile casei.

Bona filipinează Luna a stat întotdeuna cu copiii ei. I-a îngrijit, i-a spălat, le-a purtat de grijă. Iată că acum femeia e nevoită să meargă la familia ei. Andreea Bănică i-a mulţumit public pentru tot ajutorul.

„Prietena noastră dragă şi bona copiilor, Luna, doi ani au trecut trecut cu rapiditate. Probabil au fost cei mai frumoşi ani din viaţa noastră. Chiar dacă trebuie să te întorci la familia ta care are nevoie de tine, şi eu şi Lucian te considerăm parte din familia noastră. Te iubim, te respectăm şi îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru Noah Andrei. Oricând simţi că ai nevoie de ajutor, nu uita de familia din Romania. Suntem pentru totdeauna recunoscători!”, a scris Andreea.

sursa

alte Articole interesante