Atenție! Locătarii sunt îndemnați să-i denunțe pe cei care folosesc butelii de gaze în apartamente. Iată cum o puteți face

Folosirea buteliilor de gaze în apartamente este interzisă! Primăria municipiului Chişinău îndeamnă cetățenii să sesizeze cazurile privind pericolele de explozie și incendiu, inclusiv butelii de gaz, din partea consumatorilor casnici, dar și din localurile de alimentație publică, din unitățile comerciale.

separator

Persoanele care dețin asemenea informații sunt chemate să anunțe autoritățile municipale non-stop, prin intermediul Dispeceratului Central municipal, la numerele de telefon (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Dispeceratul va transmite informațiile parvenite către preturile de sector, Direcția generală comerț, alimentație publică și prestări servicii, Direcția generală locativ-comunală și amenajare, alte subdiviziuni și servicii de profil.

Conlucrarea cu cetățenii, în scopul evitării pericolelor de explozie în zonele cu flux sporit de oameni, este de maximă importanță!

Totodată este de menționat că, potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, blocul din sectorul Rîșcani, în care s-a produs deflagrația, sâmbătă, pe 6 octombrie, nu este conectat la rețeaua de gaze și pericolul că și alte apartamente utilizează butelii de gaz este unul foarte mare.

alte Articole interesante