Aura: ,,Am înțeles că ne asemănăm foarte mult”. Impresii despre vacanța în Muntenegru!

Aura împreună cu fetele sale și-a petrecut vacanța în Muntenegru. Cu multe amintiri frumoase, interpreta a dezvăluit motivele pentru care merită să vizitezi această țară și să îți organizezi vacanța acolo. Prin urmare, dacă vrei să alegi o destinație inedită pe care încă nu ai vizitat-o, Muntenegru ar fi una din opțiuni.

separator
,,Vacanța noastră în Balcani s-a terminat. Am înțeles că ne asemănăm foarte mult la caracter, la temperament, la fizic și altele… CHIAR suntem balcanici. Nu te simți străin nici pentr-un minut. Datorită faptului că vorbim rusa e foarte ușor să comunici cu localnicii. Bucătăria nu diferă mult de-a noastră, cu excepția produselor de mare. Prețurile sunt destul de accesibile, și la cazare, și la hrană”.

,,Am ajuns în Muntenegru prin Serbia, iar drumul spre casă a fost prin Albania (despre această țară voi face o postare aparte) și Macedonia.

În această vacanță nu am savurat doar priveliștea litoralului adriatic, dar am încercat să explorez cât mai mult această minunată țară – Muntenegru, cu multe locuri interesante, orașele ce au o istorie bogată și o arhitectură frumoasă”, ne spune Aura, care le-a șoptit urmăritorilor săi virtuali primele detalii despre o posibilă relație. Se pare că interpreta iubește și este iubită, iar în vacanță a fost însoțită inclusiv de omul care o face fericită în acest moment. Așteptăm ca interpreta să ne dezvăluie mai multe detalii despre relația amoroasă asumată și serioasă.

Iată mai multe imagini din vacanță!

   

alte Articole interesante