AVI, adolescenta cool de peste Prut și-a lansat a doua piesă proprie!

Alessia Vlad, cu numele de scenă AVI, și-a lansat a doua piesă proprie și îi invită pe adolescenți să fie rebeli. Tânăra cu un viitor promițător în muzică se simte atașată de artiștii cu origini basarabene și îi admiră pentru mesajele pe care le transmit și individualitate. Învățătoarea sa de canto, Anisoara Balmus, e de la Chișinău, și cel care-i compune muzica și aranjamentul este nimeni altul decât Vanotek.

separator

I s-a întâmplat chiar să-și întrebe părinții dacă „chiar s-a născut la București”. Alessia Vlad cântă inclusiv pentru tinerii din Republica Moldova și vrea să fie auzită. De această dată cu “Rebels”, o nouă piesă însoțită de videoclip, al doilea din cariera sa.

Alessia cântă despre și pentru rebeli, și, bineînțeles, despre distracție într-o perioadă în care este cel mai potrivit să te bucuri de viață. “Rebels” este a doua piesă interpretată de artista de 11 ani. Piesa are un mesaj simplu, care se dorește a fi transmis: orice generație nouă are puterea de a schimba lumea, de a face reguli noi spărgându-le pe cele vechi într-un mod original și netradițional pe un ritm mai alert și printr-o libertate de viață care poate aduce mai multă fericire în viața de zi cu zi.

AVI impresionează cu un timbru vocal deosebit și un videoclip superb din punct de vedere coregrafic – dinamism, veselie, prospețime pentru a înfățișa exact sentimentele și stările care marchează această perioadă a vieții.

„Rebels este o melodie veselă, ca și noi, dedicată rebelilor. M-am simțit grozav la filmări alături de întreaga echipă și sper ca munca noastră să fie bine primită. Am oameni cool în jurul meu, care mă susțin și alături de care am norocul să cresc foarte mult. Înainte de orice, muzica mea este bucurie, iar mesajele sunt pentru noi, pentru cei de vârsta noastră. Mi-aș dori să zâmbim cât mai mult și să nu uităm că, deși suntem mici, tineri, avem și noi de muncit și că munca ne face să ne îndeplinim visurile. Vreau să le mulțumesc părinților mei pentru că mă susțin necondiționat și că sunt alături de mine în drumul meu în lumea muzicii”, declară AVI.

Piesa, precum și videoclipul dedicat au reunit o echipă profesionistă, care a susținut munca și seriozitatea, muzica și aranjamentul fiind semnate de Vanotek și Michael Tiri.

,,E o piesă la care am lucrat cu mult drag și are un vibe fresh! Vocea se îmbină bine cu orchestrația și creează atmosfera de vară pe care o așteptâm cu toții”, susține Vanotek, celebrul producător și DJ român originar din Republica Moldova.

Primii pași pe scenă Alessia i-a făcut la vârsta de 7 ani, când a început să urmeze cursurile Atelierului de voce și Muzică by Loredana Groza și Lucia Ciubotaru. A participat la mai multe emisiuni TV și concerte ale Loredanei Groza, alături de alți colegi de la același Atelier, iar la 10 ani a simțit că trebuie să aibă propriile piese și, astfel, pe 1 iunie 2018 a lansat prima melodie Sunday by AVI.

Urmăriți-o pe AVI, pe pagina sa oficială de Facebook, pe canalul de Youtube, sau pe Instagram, și cunoașteți-i talentul!

alte Articole interesante