Avionul prăbușit lângă Moscova s-ar fi ciocnit cu un elicopter. 71 de oameni și-au pierdut viața

Un avion al companiei Saratov Airlines, cu 71 de oameni la bord, s-a prăbușit astăzi lângă Moscova, la scurt timp după decolare de pe Aeroportul Domodedovo. Cauza tragediei încă nu a fost stabilită. Avionul Antonov 148 se îndrepta spre orașul Orsk, situat la granița cu Kazakhstan.

separator
Aeronava s-a prăbușit lângă localitatea Argunovo, iarnii martori au spus că au văzut flăcări ieşind din avionul care pierdea altitudine.

La bordul avionului se aflau 65 de pasageri și 6 membri ai echipajului. Nu există supraviețuitori. Printre cele 71 de victime ale tragediei se aflau și trei copii, cel mai mic dintre ei având 5 ani.

O sursă din cadrul echipelor de investigație, citată de agenția TASS, a declarat că avionul s-a prăbușit din cauza condițiilor meteo, a unei erori umane sau unei probleme tehnice. Acestea sunt cele trei piste ale investigatorilor.

Mai multe colete poștale ar fi fost descoperite la locul unde s-a prăbușit avionul, iar anchetatorii nu exclud ipoteza că avionul de pasageri să se fi ciocnit cu un elicopter de transport poștal.

Potrivit unui raport încă neconfirmat din presa locală, la locul tragediei au fost găsite rămășițele a două aeronave de mici dimensiuni, cel mai probabil un elicopter. Informația a fost preluată de mai multe publicații, însă deocamdată nu a fost confirmată oficial.

sursa: www.realitatea.net

alte Articole interesante