Băiețelul de 12 ani, care a decedat în accidentul de la Bozieni, a fost condus pe ultimul drum

În data de 6 ianuarie, pe traseul Hâncești – Cimișlia, la intrarea în satul Bozieni, șoferul unui microbuz de pe ruta Gura Galbenei – Chișinău, neadaptând viteza la condițiile meteo, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu, izbindu-se cu vehicolul, violent, într-un copac.

separator

În urma accidentului, un copil de 12 ani a decedat, iar mama sa se află în continuare în spital, în stare gravă. Ieri, băiețelul a fost condus pe ultimul drum, iar rudele sunt doborîte de durere. ,,Astăzi l-am petrecut pe ultimul drum pe iubitul verișor, Daniel Bargan. Tragicul accident rutier de la Bozieni a rănit sufletele noastre precum microbuzul a zgârâiat violent copacul de lângă drum. Avea multă iubire și bunătate în inimă, deseori mă strângea de mână și mă ruga să-i povestesc despre bunica Ecaterina și bunelul Eremia, pe care nu i-a prins în viață. Mă întreba astfel de parcă nu voia să-i dăm așa devreme uitării. Timpul trecea altfel la Daniel, niciodată nu se grăbea. Se uita mirat la noi cei maturi, mereu agitați și neliniștiți.

Acum câteva săptămâni în timpul sfințirii apartamentului în care locuiau i-a spus părintelui că și el ar vrea să devină preot, să-i slujească Domnului. Nu ne este dat să știm tainele acestei vieți, însă sper ca în împărăția lui Dumnezeu să-și poată îndeplini dorința și să vegheze asupra părinților și surioarei.

Mămica lui, Mariana se află în comă la spital. Să ne rugăm împreună pentru salvare sa! 🙏”, a scris Ion Bargan, pe pagina sa de facebook. Condoleanțe familiei și multă putere în aceste momente grele!

alte Articole interesante