Bănică: “Unde este Andreeea? Aceasta este întrebarea!”

Cântăreţul Ştefan Bănică jr. s-a întors în România, în această dimineaţă, revenind din mini-vacanţa petrecută la Dubai alături de fosta sa parteneră, Andreea Marin, şi de fiica lor, Violeta.

separator

Spre surprinderea tuturor, Bănică s-a întors singur, Andreea Marin urmând să îşi prelungească şederea în Dubai împreună cu fiica celor doi.

La sosirea în aeroport, cântăreţul a fost extrem de rezervat în declaraţii, cu toate că o armată de jurnalişti îl aşteptau şi l-au bombardat cu întrebări. „Sunt convins că aţi citit mesajul nostru şi aţi văzut ce scria acolo că nu vom vorbi despre lucrul acesta. Mulţumesc şi mă bucur că sunteți aşa de mulţi, mi-aş dori să veniţi aşa şi la concerte şi la acte de caritate, că văd că veniţi la divorţuri, înmormântări”, a spus Ştefan Bănică Jr.

Întrebat unde este Andreea Marin, artistul a răspuns ironic: „Unde este Andreeea? Aceasta este întrebarea”.

Amintim că Andreea Marin și Ștefan Bănică s-au căsătorit în mare secret, în SUA, în anul 2006, după o relaţie de peste doi ani. Povestea lor de dragoste a devenit mai frumoasă când, în 2007, „Zâna” i-a dăruit soțului ei o fetiță, pe nume Violeta. Din păcate însă, după 7 ani de mariaj, cei doi au decis să divorțeze.

Sursa: http://www.libertatea.ro

alte Articole interesante