Bianca Drăgușanu a răbufnit pe rețelele de socializare după #10yearschallenge. Care este motivul?

Noua provocare ”10yearschallenge”, în care sunt publicate două imagini una lângă cealaltă, una recentă şi una făcută în urmă cu zece ani, a stârnit furia Biancăi Drăgușanu, după ce în mediul online a apărut un colaj cu prima sa apariție tv și o altă poză cum arată cum.

separator
Internauții au comentat la greu provocarea Biancăi, astfel încât aceasta a simțit nevoia să facă o precizare. Vedeta mărturisește că este vorba de fapt de 20 de ani diferență între cele două imagini și nu îi este rușine de cum arăta înainte.

„Să-mi spune-ţi voi dacă ştiţi câţi ani am eu. Câţi ani fac eu în 6 martie? Pentru că circulă o poza virală cu mine pe Instagram şi pe Facebook, asta cu 10 years ago challenge.

Ca să lămurim treaba cu poza asta virală. Eu am fost la ,,Din dragoste” când aveam 17 ani. Da, frate, aşa arătam! Eram grasă, eram un copil, aveam sprâncenele subţiri, nu eram machiată şi aveam părul oxigenat acum 20 de ani. Da, aia eram eu. Şi ce credeţi? Mă mândresc cu asta, pentru că un om deştept apreciază evoluţia altui om. Acum aş face eu o provocare, 20 de ani challenge. Câţi dintre voi ştiu câţi ani am eu?

Dacă tot a devenit poza asta virală, vreau să vă spun că eu fac 37 de ani peste fix două luni. Mă simt ca de 27, ăsta este adevărul! Am un copil minunat, o viață minunată, echilibrată. (…) Nu! Poza este de acum 20 de ani! Îmi pare bine că există poza aia cu mine că altfel nu puteam să mă mândresc cu ce sunt acum”, a spus Bianca Drăguşanu într-un live pe Instagram.

sursa

alte Articole interesante