Bucurie mare! Un celebru actor de la Hollywood, tată pentru a zecea oară

Actorul american Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară, iubita sa, modelul Paige Butcher, dând naştere unui băieţel, al doilea copil al cuplului, potrivit USA Today.

separator

Max Charles Murphy s-a născut la Los Angeles, pe 30 noiembrie. Atât mama, cât şi băieţelul se simt bine, potrivit unui reprezentant al actorului.

Murphy, în vârstă de 57 de ani, a anunţat în luna august că Butcher, în vârstă de 39 de ani, este însărcinată. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru lungmetrajul „Big Momma’s House 2”, în 2006, şi au o relaţie din 2012. Murphy şi Butcher mai împreună au o fetiţă în vârstă de doi ani, Izzy.

Eddie Murphy are cinci copii cu prima soţie, Nicole. De asemenea, actorul mai are câte un fiu cu fostele sale iubite Tamara Hood şi Paulette McNeely, dar şi o fiică, Angel, cu una dintre componentele grupului pop Spice Girls, cântăreaţa Melanie Brown.

Între anii 1980 şi 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabilă „mină de aur” de producătorii de la Hollywood, datorită succesului comercial al unor filme precum „Profesorul trăsnit”, „Trading Places” şi „Beverly Hills Cop”.

sursa

alte Articole interesante