Cabral și Andreea Ibacka și-au încreștinat fiica. Vezi ce ținute au purtat la botez!

Prezentatorul de televiziune Cabral și soția sa, actrița Andreea Ibacka, și-au botezat astăzi fiica. Pentru eveniment, cei doi au ales ținute speciale.

separator

Pentru botezul micuței Namiko, Cabral și Andreea Ibacka au ales ținute asemănătoare portului tradițional românesc. Andreea a purtat o rochie cu motive tradiționale asortată cu o coroniță din flori, iar soțul ei, o ie românească.  

„Nu ne dorim mare tam-tam pe tema aceasta. Important este să mergem la biserică după care va fi un grătar între prieteni, nu va fi la un restaurant. Va fi ceva cât mai intim, mai ales că ne dorim să abordăm o tematică românească. Aş vrea să ne îmbrăcăm în port românesc, în ie, chiar şi băieţii plus naşii Răzvan Fodor (43 de ani) şi soţia lui, Irina (30 de ani). Preparatele vor fi cu specific românesc, aşa ne dorim noi”, a spus vedeta în urmă cu câteva zile.

Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au devenit părinți de fetiță la sfârșitul anului 2018. Bebelușul este primul copil al blondei cu soțul ei, Cabral. Fiica celor doi a primit numele Namiko. Prezentatorul de televiziune mai are o fiică, Inoke, din primul mariaj.

sursa

alte Articole interesante