Cadou pentru clientele galinatomas.com – 5 antrenamente noi în cabinetul personal din Centru Online de Nutriție și Sport

Centru Online de Nutriție și Sport vine cu un cadou superb pentru fiecare clientă galinatomas.com – 5 ANTRENAMENTE NOI în cabinetul personal. Și asta, pentru că în această lună, proiectul împlinește 1 AN DE SĂNĂTATE, FRUMUSEȚE ȘI FERICIRE transmisă ONLINE prin cele 132 de seminare petrecute, 20.000 de antrenamente efectuate și 330.000 de vizualizări a regimurilor alimentare propuse celor mai curajoase doamne – moldovencilor de pretutindeni. Astfel, regulile stilului sănătos de viață au ajuns în peste 24 de țări ale lumii, unde femeile au crezut în vise, au muncit zilnic și au demonstrat că este posibil să-și remodeleze silueta, și de acasă, online, prin intermediul platformei galinatomas.com. Astăzi, se pot mândri cu minus 5, 15, 25 și chiar minus 50 de kg slăbite.

separator

Mai mult, aceste performanțe nu ar fi fost posibile fără suportul echipei Unica Sport, care de 20 de ani este alături de femei în scopul obținerii rezultatelor atât pe exterior, cât și în interior. Datorită echipei profesioniste de antrenori și manageri, aceste două decenii de experiență fizică în sălile de sport au fost încununate cu succes într-un an de activitate online galinatomas.com, proiect care are drept scop educarea și implementarea unui stil sănătos de viață, la un click distanță.Datorită dezvoltării continuue și experienței de până acum, în sălile Unica Sport, echipa nutriționistei Galina Tomaș a trecut în o altă etapă de evoluție și anume pe segmentul ONLINE, pentru că tinde să fie mereu aproape de voi femeile, cu sfaturi și recomandări de sănătate, frumusețe, curaj și împlinire. De aceea, dacă vrei și tu să faci parte din cea mai sănătoasă și frumoasă comunitate de femei atunci trebuie sa faci un pas simplu: înregistrează – te pe galinatomas.com .

Iar, acum te las să privești primul tizer a unuia din cele 5 ANTRENAMENTE NOI din cabinetul tău personal de pe galinatomas.com, grăbestete să ai un abonament activ pentru a te bucura de rezultatele tale. Îți dorim succes!

alte Articole interesante