Cadouri de Crăciun: 5 device-uri numai bune de dăruit femeilor dragi

Ce-și doresc femeile nu vom afla niciodată, dar nu vom înceta să le oferim cadouri, în speranță că le vom face fericite! Și cum sărbătorile de iarnă bat la ușă, vezi mai jos o selecție de device-uri disponibile în magazinele din Moldova, pe care orice femeie modernă și-ar dori să le găsească sub pomul de Crăciun.

separator

Un martor „atotștiutor” pentru o șoferiță modernă

La volan toți sunt egali și, atât femeile, cât și bărbații, se pot pomeni în situații de accident. Arată-ți grija față de femeia iubită oferindu-i în dar un companion de încredere la drum. Artway AV- 630 este o cameră auto multifuncțională, care înregistrează la o calitate superioară evenimentele petrecute în trafic asigurându-ți permanent o dovadă de necontestat în cazul unor situații neplăcute. De ce se potrivește șoferițelor? Pentru că are un design discret, identic cu cel al unei oglinzi retrovizoare, de care se și atașează. Pe de o parte nu deranjează câmpul vizual al conducătorului auto, iar pe de altă parte – este invizibilă pentru hoți. Filmează simultan la două camere, inclusiv pe timp de noapte, este echipată cu un sistem de navigație GPS și un sistem auxiliar pentru parcare în condiții de siguranță în timpul deplasării înapoi.

Monopod pentru o veritabilă „fată urbană”

Ce nu lipsește din poșeta unei domnișoare moderne? Pieptenele, oglinda? Mai nou – monopodul, un gadget care te ajută să faci poze profesioniste cu smartphone-ul oriunde te-ai afla. Nillkin Nice Selfie Stick a fost creat pentru femei și despre asta vorbește nu doar denumirea, dar și designul rafinat: combinația irezistibilă dintre carcasa de un roz pudrat/alb și elementele metalice te duce, mai degrabă, cu gândul la un ruj sau la un parfum decât la un device. Cu o lungime de aproximativ o șchioapă, își găsește ușor loc în cea mai mică geantă de damă. Nu e doar frumos și compact, ci și funcțional. Este creat din aliaj de aluminiu aviatic extrem de rezistent, ceea ce îi permite să se transforme într-un selfie stick de 60 cm fără probleme.

 

Un device care aduce „schimbarea”

Recunoaște, de câte ori ai promis, în prag de Revelion, că în noul an te apuci de sport sau renunți la vicii? Te-ai ținut de cuvânt ori ai amânat „pe anul viitor”? Scutește femeia dragă de astfel de remușcări de conștiință. Dacă e fumătoare, oferă-i în dar un dispozitiv care îi va substitui țigările clasice și, totodată, îi va accentua feminitatea. Știm cât de importante sunt aromele, atunci când vrei să întorci priviri. IQOS nu produce fum, iar asta înseamnă că mâinile și părul nu vor mai avea mirosul neplăcut de țigară. De acum încolo acesta va fi înlocuit de siajul parfumului preferat. Este un dispozitiv care conferă un plus de stil unei femei moderne, datorită designului său elegant și discret. Mai mult, IQOS poate fi adaptat preferințelor personale, prin combinarea cu o gamă largă de accesorii, care îl integrează armonios în orice ținută.

 

O „baghetă magică” pentru colecționarele de plante în ghiveci

Cu florile în ghiveci e ca și cu parfumul: să nu dăruiești, dacă nu ești sigur de gusturile destinatarului. Și totuși dacă vrei să surprinzi o colecționară de plante de cameră, optează pentru un asistent inteligent, care îi va ușura rutina de îngrijire a „comorilor” verzi. Xiaomi Mi Plant este un senzor micuț, care știe limba plantelor. Monitorizează cu ușurință nivelul de umiditate, lumină și temperatură și te anunță când florile au nevoie de apă, îngrășăminte, lumină sau căldură. Îl introduci în sol și vezi schimbările în dinamică chiar de pe smartphone. Funcționează 1 an fără reîncărcare, iar compartimentul pentru baterii e rezistent la apă.

 „Cosmetologul” care e mereu la datorie

Pentru orice femeie îngrijirea tenului este o necesitate, mai cu seamă pentru locuitoarele orașelor îmbâcsite cu praf și dioxid de carbon. Totuși, vizitele regulate la cosmetolog fură prea multe ore din prețiosul timp liber. Noroc de tehnologiile care vin în ajutorul frumuseții. Remington FC1000 este o perie de curățare facială profundă, cu un design elegant și „abilități” de cosmetolog, la care ai acces în condiții casnice. Capul periei are dublă acțiune: rotație și vibrație pentru a optimiza procesul de înlăturare a impurităților, dar și pentru a facilita absorbția produselor de îngrijire. Un timer pulsează delicat la fiecare 20 de secunde pentru a te anunța când trebuie să te muți de pe o zonă a feței pe alta, astfel că în doar câteva minute te alegi cu o piele curată, sănătoasă și radiantă. Remington FC1000 este un cadou care perpetuează frumusețea naturală a femeii iubite.

alte Articole interesante