Cafeneaua unei moldovence a devenit una dintre cele mai populare din Manchester

Deschisă anul trecut, cafeneaua ,,Amico Cafe” din Marea Britanie, se regăsește într-un top 10 al cafenelelor care merită vizitate în Manchester, potrivit presei britanice.

separator
În multe servicii online, locația moldovencei noastre este recomandată de alți vizitatori. „Situată în zona Greater Manchester, Amico Cafe este un loc preferat al locuitorilor din Bolton. Meniul variat, personalul prietenos și împrejurimile confortabile îi fac pe localnici să vină întotdeauna aici”, scrie ukcoffeeweek.com, care a creat topul.

Cafeaua are un rating excelent și pe tripadvisor.ro. În februarie 2019, Amico Cafe a împinit un an de la deschidere. Acest lucru a fost scris pe site-ul orașului Bolton. „Meniul unei cafenele din centrul orasului Bolton nu a fost astăzi lipsit de prăjituri dulci, și asta pentru că instituția a împlinit un an. ,,Amico Cafe” pe Strada Corporate, lângă Market Place, este întruchiparea visului unei femei.

Anastasia Rotaru, în vârstă de 31 de ani, a crescut în satul Dubăsarii Vechi din Moldova, și a decis să emigreze în Marea Britanie la vârsta de 27 de ani pentru a-și îndeplini visul – să deschidă o cafenea „, scrie în articol.

„A fost foarte greu să creez o afacere în Moldova, însă Bolton este perfect și toata lumea e atât de prietenoasă. În doar un an am crescut echipa cu până la 5 persoane”, a declarat Anastasia Rotaru, proprietara cafenelei.

Cafe Amico (numele înseamnă „prieten”) a fost menționată în publicația ,,Bolton News”, în ianuarie, fiind unul dintre cele mai bune locuri recomandate pentru micul dejun în Bolton. În plus, cafeneaua a primit o reducere de 100% a impoziteor. Astfel, guvernul local speră să fie capabil să atragă mai mulți antreprenori independenți și să îi ajute să-și îndeplinească visele în Bolton.

sursa: www.diez.md

alte Articole interesante