Cahul – gazda Seminarului de Nutriţie „Slăbeşte Sănătos 10 kg în 2 luni”

Turneul Seminarelor de Nutriţie cu doctoriţa Galina Tomaş, îşi ia avânt tot mai intens pe întreg teritoriu al Republicii Moldova: Orhei, Căuşeni, Briceni… Pe data de 14 iulie 2017, Centrul de Sănătate Publică raional Cahul a găzduit Seminarul “Slăbeşte Sănătos 10 kg în 2 luni”.

separator
DSC_0047
Medicii şi doritorii unui stil alimentar potrivit şi-au amânat pauza de prânz pe 14 iulie, pentru a o saluta pe Galina Tomaş, doctor în medicină, nutriţionist, care a venit la Cahul să promoveze valorile unui Stil Sănătos de Viaţă. Audienţa a fost salutată de către Dl Iurie Pînzaru, directorul general CNSP şi de către gazda seminarului Dl Vladimir Lîsenco, Medic Şef al CSP Cahul.

DSC_0082

Cabinetul de Nutriţie GT îşi propune, de fapt, să informeze publicul setos de informaţie cât de importantă este longevitatea şi calitatea vieţii cu cea mai bună apă pentru păstrarea sănătăţii, zisă apă structurată. În ce priveşte un regim alimentar sănătos, acesta se învaţă pe parcursul vieţii, or se stabileşte conform unor principii de bază.

DSC_0070

Organizaţia Mondială a Sănătăţii ne arată ultimile studii, potrivit cărora 80% din boli sunt generate de stilul nostru de viaţă (alimentaţie, somn, mişcare) şi doar 20% sunt moştenite!

„Un stil de viaţă sănătos înseamnă mai mult decât o dietă echilibrată!” a confirmat Galina Tomaş la Seminarul de Nutriţie din Cahul.

DSC_0051

Următorul seminar din cadrul Turneului de vară, va avea loc pe 29 iulie, la Bălţi.

Pentru înregistrare accesează  AICI
Detalii la telefon: 060 46 88 66

alte Articole interesante