Calea sănătății! Minus 17 kg, buna dispoziție și multă încredere în forțele proprii

Natalia Ciobanu este mamă a doi copii frumoși și o soție iubitoare. Mereu a avut grijă de familia sa, însă de propria sănătate și frumusețe nu prea se interesa. Iată că într-o zi, Natalia a decis că ajunge să se neglijeze, mai ales că acum copii sunt mari, iar soțul o susține în toate. Timp de câteva luni a reușit să slăbească aproximativ 17 kg cu ajutorul Centrului online de  nutriție și sport galinatomas.com. Nu se oprește aici, are un scop bine stabilit de a mai slăbi puțin și a arăta de milioane.

separator
Iată ce ne-a povestit Natalia:
Mereu am avut probleme cu kilogramele în plus, de când mă țin minte. Nu eram grasă, dar aveam forme voluptoase. Când eram mai tânără nu aveam timp să atrag atenție corpului meu, căci tot timpul găseam scuze că altceva e mai presus (copiii, soțul,job-ul). Iată, copii au crescut nu necesită atenție atât de mult, soțul mă susține si am rămas eu aceea care mereu nu reușeam să mă gindesc la mine. Îmi doream demult ceva să schimb chiar și psihologic și fizic, dar eram în căutare. O prietenă mi-a propus să facem sport, n-am stat la dubii. Am găsit sala, am găsit si antrenoare foarte binevoitoare care ne îndruma de fiecare dată ce și cum se măinâncă, cum corect să facem exercițiile. Sala era o filială a marii familii Unica Sport. N-am reușit mult să frecventez că îmi venea greu de trei ori pe săptămână sa ajung de la Hîncești la Chișinău. Aveam deja succese și în timp de trei luni slăbisem cu 5 kg. Am hotărât să încerc la Hîncești aproape de casă, la început fintness, apoi sala, așa au trecut (4-5ani) până am zis că ceva totuși nu funcționează. Nu vedeam nimic schimbări, chiar și obosisem. M-am încărcat cu răbdare și îmi făcusem eu singurică un plan de care mă conduceam zi de zi spre realizarea visului. Nu era rău planul dar ceva, ceva scăpasem. Urmăream pagina de facebook  Unica Sport și tot culegeam informație, până când într-o zi am citit despre un grup pe care îl conducea Dna. Galina Tomaș ,,Noi îți cumpărăm kilogramele”. Eram foarte interesată de acest grup am urmărit cu sufletul la gură primul proiect și la al doilea am decis numaidecât să particip și eu (știam că o sa fie cu succes). Am intrat în proiect la data de 17.04.17 cu 97 de kg și cu o motivație enormă de a-mi schimba în totalitate gândirea și stilul de viaț. Cu multă muncă și ambiție am ajuns să-mi ating scopul propus, minus 10kg. Când am văzut că mi se primește mi-a mai propus încă minus 10 kg și așa tot zi de zi merg spre scopul dorit.”

Așa, arată protagonista noastră acum:

„La moment cântarul meu jucăuș îmi arată cifra 80-79kg. Sunt foartemândră și îi mulțumesc echipei Unica Sport în frunte cu Dna Galina și admir grupul Dnei Valeria. Pentru încurajarea și susținerea pe care o primim zi de zi, le mulțumesc și participantelor din cadrul proiectului cu care deja am stabilit niște prietenii frumoase. Ne încurajăm zi de zi și ne susținem cu gânduri pozitive. Sunteți de nota 10! Vă Mulțumesc !!!!”

Nu ezita să te ÎNREGISTREZI și tu pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a IV-a edție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!, dacă vrei să slăbești și să arăți minunat! O poți face chiar astăzi și până la sfârșitul acestei săptămâni.Totodată, doctorul în științe medicale Galina Tomaș te va ghida cu sfaturi și recomandări pe parcursul celei de-a IV ediții a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! care va avea loc în perioada 04.12.2018 – 12.02.19. Grăbește-te să faci parte din marea comunitate a femeilor SĂNĂTOASE și FRUMOASE și înregistrează-te chiar în acest moment! Cum o poți face: E simplu urmează acești 4 pași:

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de marți la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

alte Articole interesante