Când bărbatul își găsește o amantă

“”Am totul sub control”, se gândește bărbatul căsătorit, când își găsește o amantă. Așa crede, când merge cu ea la întâlnire, în pat sau în călătorie, zicându-i soției că merge în deplasare.”, scrie pe novapost.ro.

separator
you-do-not-have-to-take-your-clothes-off-1368870260-clothed-sex-2-crop-644x416

”E doar o aventură. Familia e ceva sfânt. Pot să pun capăt acestor relații în orice moment.” Așa crede el până în momentul în care își dă seama că nu, nu poate.

Într-un anumit moment totul iese de sub control. Bărbatul nu mai controlează nimic, nimic nu mai depinde de el.

Acum rolul lui este cel de servietă, care va fi dus de femeia ce va avea rezistență mai mare și intuiție mai dezvoltată. Cea care va rupe relația atunci când el va vrea cel mai mult să o mențină. Va vrea atât de tare cum nu a mai vrut niciodată nimic.

Rămas în familie, acest bărbat va crede că, de fapt, nimic nu s-a schimbat: soția cum era plictisitoare, așa și a rămas. Mergând la amantă însă va vedea cum fanteziile lui romantice devin realitate, iar dorința de a avea o femeie nouă este la fel de puternică ca înainte.

Ce să faci?

Cea mai importantă chestie pe care trebuie s-o înțeleagă un asemenea bărbat e că relații secundare fără probleme nu există. Și în general nu ar trebui să fie relații secundare. Fie lupți pentru ceea ce ai, fie cucerești ceea ce vrei și lași pe ceea ce ai să își găsească fericirea. Când înșeli, nu-ți va fi rău doar ție, dar și soției. Așa că nu-i mai face ochi dulci colegei și nu începe o relație ”nevinovată” cu altcineva. Nu fi laș. Fie ești cu omul de alături, fie nu ești.

Dacă totuși ai făcut-o și crezi că ceea ce simți acum e, de fapt, dragoste adevărată, atunci trebuie să știi că e ușor să o iubești pe cea pe care o vezi mai rar și îți permiți mai multe cu ea. Până la urmă tot te va controla și apoi îți va da papucii.

Iar eu repet: faza cu amantele e o aberație.Dacă nu îți place ceva la soție, încearcă să comunici, să rezolvați împreună. Dacă nu merge, luați-o fiecare pe calea lui și dă șansă la ambii să fiți fericiți. Dar nu gândi că o amantă va rezolva ceva. E o prostie. De fapt, cea mai bună soluție e ca soția ta să fie cea mai bună amantă. Iar ca să fie așa trebuie să demonstrezi, să lupți și să iubești în fiecare zi.

alte Articole interesante