Câștigă un voucher de 68.000 lei și călătorește în orice destinație aleasă de tine!

Visezi de mult timp la o excursie într-o destinație exotică, să stai la soare și să te răsfeți în apele cristaline? Sau poate îți plac călătoriile și adori să descoperi cele mai minunate orașe și să-ți împărtașești experiențele despre locurile pe care le-ai vizitat?

separator

Avon te ajută să-ți împlinești visul de a călători acolo unde ți-ai dorit dintotdeauna! Alege cadouri pentru tine și cei dragi ție și ai șansa să câștigi premiul mare: un voucher turistic de 68 000 lei pentru o călătorie de neuitat!

În perioada 7 – 27 februarie, la cumpărarea produselor din categoria parfumuri: ape de toaletă, loțiuni de corp, spray-uri parfumate, în valoare de 400 lei din Broșura Avon, primești un talon cu care te poți înscrie în tragerea la sorți. Participă la competiție, fii tu norocoasa și câștigă unul din premiile incluse!

  • Premiul mare – 1 voucher turistic în valoare de 68 000 lei pentru merge în călătorie cu cineva drag – Tu decizi cu cine, când și unde vrei să călătorești!
  • 15 genți Chantel pentru a completa ținuta de primăvară și
  • 25 seturi Encanto Irresistible, ce includ loțiune de corp, spray de corp, cremă de mâini, apă de toaletă și ulei de baie.

Mai mult, dacă în comandă ai un parfum din colecția Eve, oricare din cele 4 arome, primești un talon adițional!

Bucură-te de cadouri și surprize pentru tine și persoanele dragi! Comandă produsele participante în campanie prin intermediul Reprezentantului tău Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Avon și solicită taloanele cu cod unic.

Înscrie-le pe site-ul www.avon.md în perioada 07.02.2019 – 06.03.2019, completează formularul de înregistrare și câștigă unul din premiile oferite! Baftă!

alte Articole interesante