Câştigătorul ,,Vocea României 2018” a ajuns în Top 10 cele mai bune audiţii de la The Voice Global

Bogdan Ioan, în vârstă de 28 de ani, câştigătorul show-ului Vocea României 2018, a fost inclus în topul celor mai bune prestaţii ale formatului The Voice Global.

separator

Odată cu lansarea pe YouTube a canalului The Voice Global, momentul câştigătorului Vocea României, Bogdan Ioan, supranumit şi ,,Michael Jackson de România”, a fost inclus în Top 10 cele mai bune audiţii din anul 2018.

Moment spectaculos! Orchestra Fraților Advahov, în finala ,,Vocea României” alături de Nicolae Furdui Iancu și concurenta Andrei!

Alături de alte 10 prestaţii din ţări cu o industrie muzicală dezvoltată, precum Marea Britanie, Franţa sau chiar Australia, Bogdan Ioan a fost clasat de cei de la The Voice Global pe locul 4, potrivit protv.ro. De altfel, video-ul cu momentul în care concurentul interpretează piesa lui Michael Jackson, „Earth Song“, a strâns aproape 10 milioane de vizualizări, devenind unul dintre cele mai virale momente de la „Vocea României“.

Trupa Zdob și Zdub a ridicat sala în picioare la ,,Vocea României”! Vezi momentul fabulos

Primele trei locuri au fost ocupate de Kennedy Holmes din SUA, care a interpretat piesa „Turning Tables“, Matthias Nebel din Germania, cu piesa „Bed Of Roses“ şi Mennel Ibtissem cu celebra piesa „Hallelujah“.

alte Articole interesante