Cauza preliminară a morții femeii însărcinate din raionul Orhei. Ce spun medicii

Bebelușul care a fost găsit plângând alături de mama sa se simte bine. Medicii spitalului din Orhei, unde a fost internat copilul, spun că micuța a venit pe lume la termen și are o greutate de 3,4 kg, fiind al optulea copil în familie. Femeia însărcinată, din raionul Orhei, ar fi murit din cauza unei hemoragii. Aceasta este concluzia preliminară înaintată de oamenii legii. Potrivit lor, pe corpul neînsuflețit nu au fost găsite urme de moarte violentă.

separator

Cadavrul femeii a fost dus la Centrul de medicină legală pentru a se stabili cauza exactă a morții. Preliminar, se presupune că aceasta a suferit o hemoragie severă.

Responsabilii de la primărie au declarat pentru tv8.md că femeia, în vârstă de 37 de ani, îngrijea de cei 7 copii mai mari ai familiei, iar bărbatul lucra, ocazional, în construcții. „O familie liniștită, numeroasă, beneficia de ajutor material pentru că doar această familie o avem cu șapte copii”, a menționat Valentina Mitrofanova, secretară la primăria comunei Ghetlova.

Potrivit rudelor, după ce a născut ultima oară, gemeni, femeia ar fi fost atenționată de medici să nu mai rămână însărcinată. Poliția cercetează această tragedie.

Amintim că femeia s-a dus să aducă mâncare pentru iepuri, dar nu s-a mai întors acasă. Soțul a găsit-o abia dimineață într-o casă părăsită. Mama zăcea fără suflare, iar alături de ea plângea o fetiță nou-născută.

alte Articole interesante