Ce le-a mai spus Alexandra îngrozită, polițiștilor. Ultimele sale cuvinte îți vor da fiori

Alexandra Măceșanu, adolescenta în vârstă de numai 15 ani, care a fost răpită și ucisă de către un șofer de 57 de ani din Caracal, România, a trăit ultimele ore ale vieții sale în teroare. Demonstrează acest lucru ultimele sale cuvinte, pe care le-au auzit operatorii de la 112.

separator
Joi, 25 iulie 2019, la ora 11.05. La mai bine de 24 de ore de la dispariție, Alexandra Măceșanu a reușit să pună mâna pe telefonul criminalului în serie și a sunat la 112.

După trei apeluri la 112, Alexandra a fost surprinsă de criminal când vorbea la telefon, iar ultimele ei cuvinte au fost: ‘Vine, vine!’.

Și unchiul fetei confirmă faptul că Alexandra a trăit clipe de coșmar, iar ceea ce le-a spus operatorilor de la 112 este cutremurător.

„Le-a spus că este legată cu o sârmă de picioare, că a fost violată, că este sechestrată, că a fost bătută. Nu ştia unde se află, le-a dat nişte indicii. Le-a spus tot ce a putut ea, cauta adrese acolo, tot ce a putut ea. Iar poliţia, în ”înţelepciunea” lor, credeau că nu este fata. Vă daţi seama, la 15 ani să fii bătută, violată, schingiuită şi tu să îţi pui speranţa, să vorbeşti 20 de minute la telefon cu oamenii legii”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei, care este și președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, potrivit wowbiz.ro.

„Am hotărât să ies public dintr-un singur motiv: Oamenii trebuie să plătească. Judecătorul, procurorul care i-a ţinut la poartă pe politiştii, poliştiştii care au ascultat de procuror, şeful Poliţiei Române. Nepoata mea a sunat de trei ori, oamenii ăştia au stat de la 3 jumătate până la 6 că nu era flagrant.

Intrăm peste indivizi care au furat o găină, mascaţi, iar indivizii ăştia îşi bat joc de sufletul unui copil. În timp ce se aud ţipete. Au stat lângă poartă, în timp ce era masacrată în casă. Vă puteţi imagina asta? Da, aveau dubii dacă era Alexandra. Spuneau că nu ştiu dacă este vocea ei sau dacă este ea. Pur şi simplu au fost atât de proşti, amatori, neprofesionişti, nu au făcut confruntare decât foarte târziu, ca să meargă pe această pistă”, a declarat Cumpănaşu şi în cadrul unui alt interviu.

Mai mulți scafandri au intrat în lacul din apropierea locuinței lui Gheorghe Dincă, bărbatul despre care se presupune că este criminalul celor două adolescente dispărute în ultimele trei luni, în timp ce luau mașina de ocazie spre casă. Cele mai negre coșmaruri ale tuturor par să prindă contur.

La doar o oră după ce au intrat în apă, scafandrii au făcut descoperiri șocante. Potrivit informațiilor, dar și imaginilor de la fața locului, scafandrii au scos la suprafață mai multe oseminte, care au fost imediat preluate de către medicii de la Medicina Legală.

Între timp, în România, circa 500 de oameni sunt dați dispăruți la ora actuală.

alte Articole interesante