Ce mesaje au transmis de Crăciun vedetele de acasă! Imagini unice

Astăzi, în întreaga lume este sărbătorit Crăciunul după calendarul romano-catolic. Sărbătoarea există încă din secolul al III-lea, în timp ce Moș Crăciun, bătrânul bărbos, își face apariția în secolul al XIX-lea. Și în țara noastră, mii de familii sărbătoresc Crăciunul pe stil nou, care este asociat cu multe tradiții și ritualuri dintre cele mai diverse. Spre exemplu, obiceiul împodobirii bradului cu jucării scilipitoare, bomboane de pom, ghirlande, daruri dar și urările de Crăciun adresate celor mai dragi oameni.

separator

Mai jos, îți prezint câteva mesaje scrise de vedetele autohtone pe paginele sale de facebook!!!

„Crăciunul este mult mai frumos alături de copiii noștri! Prețuiți familia!!!, a scris Tatiana Heghea.”
Și prezentatoarea TV Lilia Ojovan a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ție. Dăruieşte din toată inima și deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi, ca pe un dar neprețuit. Crăciun fericit!!!”

„Crăciun Fericit!!! Merry Christmas!!! Счастливого Рождества!!!, le-a urat tuturor interpreta Natalia Gordienko.”

„Familia noastra veselă vă dorește cel mai magic Crăciun!!!, a scris designerul Diana Voevuțki.”
Iar, Aura a fost surprinsă de fetițele sale cu un cadou inedit: două felicitări de Crăciun. Interpreta a postat fotografiile cu acestea, pe pagina sa de Facebook și a scris un mesaj.
„Totuși am niște copii minunați. Așa m-au surprins astăzi de Crăciun.”
„Crăciun fericit dragi prieteni!!! Cele mai frumoase sărbători, sunt ACASĂ. Să știți că sunteți norocoși că îi aveți alături pe cei dragi. Aveți cine să vă ofere o îmbrățișare, cine să vă spună cât de mult, țin la voi, acum, astăzi. Ei sunt cei mai importanți. Acasă. Sărbători luminate!!!, a scris soprana Olga Busuioc.”

Și familia Ștefăneț a venit cu un mesaj de sărbători.
„Crăciun Fericit!!! Merry Christmas!!!”

alte Articole interesante

Alte Articole interesante