Ce rochie ți se potrivește în funcție de forma corpului?

Dacă ești în căutarea ținutei preferate pentru Sărbători, cu siguranță, sfaturile de mai jos îți vor fi de folos, astfel încât vei ști din start ce să probezi la vitrine și vei face alegerea cea mai fericită. În funcție de cele 7 tipuri de siluetă, iată ce model de rochie te avantajează cel mai bine!

separator

Silueta de tip clepsidră

Poate fi îmbrăcată ușor, iar rochiile pot avea falduri, volane sau buzunare în partea de sus sau jos a ținutei, niciodată la mijloc. Acestea nu vor face decât să sublinieze talia, atuul acestui tip de corp.Silueta triunghi

Acest tip de rochie ți se potrivește dacă corpul tău are formă de triunghi răsturnat, umeri largi, bazin îngust. Rochia va crea volum în partea de jos.

Silueta dreptunghi

Dacă înfățișarea ta este fragilă, de sus până jos, iar linia care pornește de la umeri trece perfect pe lângă șolduri, ți se potrivesc rochiile puțîn prețioase, chiar ușor încărcate, care pe altcineva nu ar avantaja, cele care alunecă fluid pe lângă corp, fără a se mula.

Silueta ,,măr”

Dacă ai silueta de tip „măr”, ușor rotunjită în zona mijlocului, ți se potrivesc rochiile care ascund acest defect, sculptând sau desenând o talie și mascând imperfecțiunile.

Silueta ,,pară”

Siluetei în formă de „pară” i se potrivesc rochiile de tipul baby doll, care scot în evidență umerii fragili, ascunzând vederii bazinul mai larg.

Silueta rectangulară

Formei rectangulare a corpului i se mulează perfect o rochie care scoate în evidență feminitatea, eventual pe corp, cu o talie bine subliniată.

 

Silueta clepsidră cu forme voluptoase

Dacă aduci mai degrabă cu o clepsidra plină, te poți juca în voie cu umbrele, diferențele de nuanțe, atrăgând grafică de partea ta. Poți masca faptul că ești mai plină în unele regiuni ale corpului folosind grafica potrivită. Un pic de negru plasat exact la locul potrivit, fără că întreagă ta ținută să fie întunecată, va face minuni.

sursa

alte Articole interesante