Ce tip de sport preferă Andra și cum o ajută să slăbească

Andra mărturisește că după ce a devenit mamă pentru a doua oară, i-au cam lipsit orele petrecute la sală, dar că intenționează ca pe viitor să facă mai multă mișcare. Artista spune că nu este un fan al dietelor și că își dorește să mănânce echilibrat și să aibă mai multă grijă de sănătatea ei, făcând activitate fizică. Ce tip de sport preferă Andra?

separator

În trecut, Andra a făcut zumba, un antrenament cardio intens timp de o oră, de câteva ori pe săptămâna. Latino, reggaeton, indian: niciun ritm nu era greu de dansat pentru artistă și ea povestește se încarcă cu multă energie pozitivă după fiecare ședința.

Artista își dorește se reapuce de zumba, un program intens de aerobic-dance de origine columbiană care te ajută arzi în jur de 1000 de calorii într-o ora. ,,E foarte eficient! Mai ales dacă vrei slăbești, zumba te ajută scapi rapid de kilogramele nedorite acumulate după sarcină sau după o perioada în care ai mâncat foarte mult pe fond nervos. Și nu oricum, ci într-un mod plăcut: în pași de dans. Tu alegi. Zumba antrenează bună dispoziție, dar și corpul”, consideră Andra.

Dintre toate antrenamentele, cred zumba este preferatul meu pentru ascult muzică și dansez. Timpul trece foarte repede. O încerc ajung la sala mai des, înainte sau după repetițiile cu trupa, cumva strecor și printre filmări. Sunt în formă cât de cât, orice concert este pentru mine un antrenament cardio, dar am nevoie de mai mult dau totul pe scenă și scap de kilogramele în plus“, a spus Andra.

sursa

alte Articole interesante