Abonează-te și primește săptămânal cele mai bune articole pe adresa ta de email

,,Cea mai sexy motociclistă din Rusia” a murit în timp ce filma cum încalcă regulile de circulație, pentru Instagram

Olga Pronina, o rusoaică în vârsta de 40 de ani, cunoscută pe rețelele de socializare drept ”cea mai sexy motociclistă”, și-a pierdut viața într-un accident rutier. Potrivit The Sun, Olga circula cu viteză foarte mare pe o șosea din Vladivostok, iar la un moment dat a pierdut controlul motocicletei și a lovit un parapete. Impactul i-a fost fatal.

separator
4464981

Rusoaica, mama a unui copil, avea 150.000 de urmaritori pe Instagram, unde posta numeroase poze în care apărea îmbrăcată sumar.

Pe lânga astfel de imagini, Olga distribuia și clipuri în care circula cu viteze foarte mari pe șoselele Rusiei.4464991

”Conduc cu 250 km/h și folosesc o singură mână. Nu este prea confortabil, nu recomand. Dar așa îmi iau doza de adrenalină”, scrie tânăra la un filmuleț în care bea cu paiul un suc, în timp ce se afla pe motocicletă.” Încălca mai toate regulile de circulație și mergea foarte tare.

„Moartea ei este o tragedie”, a declarat un prieten pentru presa locală din Rusia. Resturile motocicletei au fost împrăștiate pe o distanță de 600 de metri în urma accidentului. Apropiații încearca acum să caute camera cu care Olga își filma aventurile, pentru a vedea ce greșeală i-a fost fatală.

alte Articole interesante
unicamd