Cel mai cunoscut pompier din Moldova și-a încheiat activitatea. Vezi mesajul emoționant al salvatorului

Cel mai cunoscut pompier din Republica Moldova, Dmitri Polșin, a anunțat pe profilul său de facebook că își încheie activitatea după 15 ani de muncă. Au fost ani grei, plini de sacrificiu, strădanie și responsabilitate, pe care pompierul i-a dedicat meseriei sale, pentru a salva sute, doar poate mii de vieți omenești.

separator
Pompierul a postat un mesaj emoționant prin care și-a luat rămas bun de la colegi, de la cei care i-au fost alături și cu care a luptat cot la cot, în incendii, accidente, cataclisme naturale. Spune că a lăsat în locul său buni salvatori, care vor continua să îndeplinească misiunea nobilă de a salva vieți.

Pompierul și-a manifestat certitudinea că și alți tineri salvatori și pompieri vor urma cu devotament munca nobilă. Totodată, acesta le-a mulțumit colegilor care l-au ajutat în perioada activității sale și care, de nenumărate ori, i-au oferit o mână de ajutor și l-au salvat de pe ,,muchia prăpastiei”.

„Mulțumesc celor care au oferit bani pentru trainingul meu din SUA. Să știți că țara noastră a primit înzecit beneficii din partea companiei Globe, Task Force Tips, SCOTT și DAFO pentru utilajul absolut necesar pentru salvatorii din țara noastră.” Acesta a mulțumit și colegilor de la serviciul de salvatori din Rusia pentru posibilitatea de a învăța de la pompierii ruși. „Datorită la cunoștințele ce ni le-ați transmis, azi mulți oameni trăiesc”, a comunicat pompierul Dmitri Polșin.

Salvatorul spune că în fiecare zi când va auzi sirenele va tresări și va simți mirosul fumului. „Cu inima voi fi mereu alături de frații mei. Sper că în toți acești ani am reușit să ajut cu ceva țara noastră! Acum a venit vremea să mă dedic familiei”, a mai spus acesta.

sursa: www.telegraph.md

alte Articole interesante