Cele 5 alimente pe care Meghan Markle le are mereu în frigider

Logodnica Prințului Harry este elegantă, își menține silueta de invidiat și are mare grijă la ceea ce mănâncă. Într-un interviu acord revistei Good Housekeeping, vedeta de 36 de ani a dezvăluit care sunt cele 5 alimente pe care le are mereu în frigider.

separator

”Humus și morcovi, pentru că îmi plac mult și sunt preferatele câinelui meu, suc verde, lapte de migdale și budincă de chia pe care o fac săptămânal. Păstrez totul simplu, dar gustos. Și îmi place mult să gătesc”, povestește Meghan Markle pentru publicația citată.

Vedeta a recunoscut că este o mare gurmandă, însă este foarte atentă la ceea ce mănâncă. În timpul săptămânii preferă să adopte o dietă bazată pe fructe, legume și cereale, care să furnizeze corpului nutrienții de care are nevoie pentru antrenamentele zilnice la sală, iar în weekend-uri se poate răsfăța cu orice poftește.

Chiar dacă este atentă la ceea ce mănâncă, vedeta a mărturisit că nu îi place să-și refuze micile plăceri, deoarece ajunge să poftească mai mult la acele alimente, ci încearcă mereu să găsească un echilibru.

”Consider că dacă îți privezi organismul de anumite lucruri nu reușești decât să poftești și mai mult la ele, astfel că eu încerc să găsesc un echilibru. Am constatat că dacă mănânc sănătos și aleg alimente hrănitoare în timpul săptămânii pot să mă răsfăț în weekend cu orice doresc”, spune Meghan Markle.

Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (36 de ani) se vor căsători pe data de 19 mai.

sursa: www.eva.ro

alte Articole interesante