Cele mai pasionale zodii! Vezi dacă te regăsești și tu în listă

Fiecare semn al zodiacului posedă o cantitate mai mare sau mai mică de pasiune și senzualitate, însă doar patru dintre ele sunt foarte pasionale atunci când vine vorba de dragoste.

separator

Taur
Dacă te gândeai care este cel mai romantic semn zodiacal, află că acela este Taurul. Nativul Taur intră într-o relație încet, cu pași mărunți, pentru a se asigura că lucrurile vor merge ca pe roate. Cu toate că sunt mai timizi la început, aceștia pun foarte multă pasiune și iubesc să își răsfețe partenerul, în cele mai romantice moduri: masaj, muzică și mângâieri.

Balanță
Într-o relație amoroasă, Balanța poate fi destul de înflăcărată – fără a fi măcar necesar să încerce să facă asta. Guvernat de Venus, planeta relațiilor, nativul Balanță are tendința de a iubi să fie mereu îndrăgostit. Prioritatea lor principală într-o relație este să se afle într-o conexiune perfectă cu partenerul său. Iubește să-și surprindă partenerul cu flori, cadouri sau cine romantice.

Scorpion
Când spui “Scorpion”, spui clar și răspicat: pasiune. Toată lumea știe despre acest nativ că este cel mai pasional semn al zodiacului. Asociați cu planeta Marte și Pluto, două planete ale pasiunii, Scorpionii sunt recunoscuți ca fiind interesați de relații serioase, de lungă durată. Ei pot fi extrem de iubitori și mereu prezenți activ în relație. Sunt pasionați de conversații profunde și vă puteți distra de minune împreună.

Capricorn
Un alt semn de pământ care poate fi foarte senzual când este în preajma partenerului, mai ales dacă are alături persoana potrivită. Capricornii pot avea standarde foarte înalte atunci când vine vorba de alegerea partenerului, dar după ce l-au găsit, se va asigura că acesta se ridică la nivelul așteptărilor. Pasiunea vine natural pentru acest semn zodiacal, datorită personalității sale senzuale.

Sursa

alte Articole interesante