Celebrități care au avut curajul să își arate celulita pe Instagram

Timpurile se schimbă și în materie de tendințe pe Instagram, vedetele preferă să se mândrească cu siluetele zvelte, sau dimpotrivă, au îndrăzneala să își expună părțile corpului așa cum sunt în realitate, fără fotoshop sau alte trucuri de imagine. Iată câteva celebrități care au avut curaj să își etaleze celulita pe Instagram!

separator

Ashley Graham

Se întâmpla în timpul unei vacanțe în Filipine, când a vrut să-și încurajeze prietenii virtuali să îi urmeze exemplul și să posteze fotografii reale cu ei: ”coapse, șolduri și celulită”.

Hilary Duff

După ce a fost arătată cu degetul din cauza celulitei, pe când se afla în vacanță în Hawaii, Duff a luat atitudine și a postat pe Instagram o fotografie cu ea în costum de baie. În imagine se putea vedea în toată splendoarea pielea cu aspect de coajă de portocală.

Amber Rose

Rose este una dintre celebritățile cu cele mai puține inhibiții în social media. Așa că filmulețul postat de ea pe Instagram și în care își arăta în cel mai mic detaliu atât celulita, cât și vergeturile apărute după naștere, nu doar că a devenit viral, ci s-a transformat într-un mesaj motivațional. Celulita și vergeturile nu sunt o rușine, mai ales după naștere, a fost mesajul ei. Filmul a fost ulterior retras, dar mesajul a rămas.

Kelly Rowland

La fel cum a făcut anterior și Ashley Graham în postarea ei de pe Instagram, Kelly Rowland a citat celebra piesă ”Humble”, a lui Kendrick Lamar, atunci când a pus pe pagina sa o fotografie cu cu poteriorul ei acoperit de celululită. În textul postării, Rowland a subliniat că a dorit să le ofere fanilor o imagine cu ea neretușată.

Lena Dunham

Apariția pe care Lena Dunham a avut-o pe coperta revistei Glamour, în ianuarie 2017, i-a lăsat pe toți muți de uimite. Nici măcar o tușă de Photoshop pe trupul ei! Alături de ea pe coperta numărului din ianuarie 2017, se aflau și colegele din serialul ”Girls”. Lena a pozat în pantaloni scurți, fanii putând observa astfel, în detaliu, celulita care i-a pus stăpânire pe coapse.

Imaginea a fost postată și pe pagina ei de Instagram, alături de mesajul: ”Astăzi, acest trup este pe coperta unei reviste ce va fi citită de milioane de femei. Fără Photoshop, talia mea este expusă în toată imperfecțiunea ei! Multumesc, @Glamour pentru că mi-ai lăsat celulita să își facă treaba!”.

sursa: www.viva.ro

alte Articole interesante