Cerealele Nestlé® joacă un rol important în asigurarea nutriției complete a micuțului tău

Cerealele pentru sugari sunt alimentul cel mai bogat în nutrienți din meniul de diversificare. Produsele sunt concepute special pentru copii, pentru a le asigura o cantitate mare de nutrienți în raport cu numărul de calorii, dar și pentru a le conferi micuților plăcerea și senzația de sațietate. Mai mult, cerealele ajută la eliminarea decalajului ce poate apărea în dietă, atunci când celelalte alimente tradiționale de diversificare nu pot acoperi nevoile nutriționale ale bebelușului.

separator

Învață ceva nou din fiecare joc, cu Fe+ în fiecare castronel!

Un castronel pe zi pentru o creștere sănătoasă!

Cerealele Fier+ sunt un complex de nutrienți format din Fier, Iod, Vitamina C și Vitamina B1 ce ajută la dezvoltarea cognitivă a micuțului tău. Bebelușul are nevoie de 5 ori mai mult Fier decât un adult, iar o porție de cereale Nestlé®  asigură mai mult de jumătate din necesarul zilnic de microelemente și vitamine. Prezența Vitaminei C contribuie la creșterea nivelului de absorție al Fierului.

Probioticele Bifidus BLÎn momentul începerii diversificării dietei, flora intestinală a sugarului se modifică. Nivelul bifidobacteriilor poate scădea, contribuind astfel la dezechilibrul factorilor de protecție ai organismului. Probioticele folosite în cerealele Nestlé® pentru sugari se numesc Bifidus BL, sunt culturi similare cu cele care există în flora intestinală a sugarilor alăptați și ajută la menținerea unui echilibru sănătos al bacteriilor din sistemul digestiv.

Tehnologie CHENESTLÉ utilizează un proces tehnologic numit CHE care fragmentează glucidele în compuși mai mici.
Datorită conținutului de cereale hidrolizate enzimatic, procesul de digestie este ușurat. De asemenea procesul tehnologic CHE asigură cereale hrănitoare, ușor de preparat, cu o textură fină, omogenă și fără cocoloașe. În cerealele Nestlé® nu este adăugat zahăr, deoarece particulele obținute prin tehnologia CHE au un gust dulce plăcut, natural.

Cerealele Nestlé® conțin vitamine și minerale care ajută la buna funcționare a sistemului imunitar al sugarului: Zinc, Vitamina C și Vitaminele A și D. De asemenea, acestea sunt o sursă de Calciu, necesar pentru dezvoltarea oaselor.

Partenerii noștri
alte Articole interesante